nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Opera - operett oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Opera - operett
Tarján Pál szóló estje Lábatlanon a Gerenday Közösségi Házban 2014. február 8-án 17 órakor

OPERA - OPERETT

2014. február 08. 17 óra Gerenday Közösségi Ház TARJÁN PÁLszóló estje
LÁBATLAN

Belépőjegy: 1000,- Ft

A 80-as 90-es években Európa számos országában rendezett énekversenyeken több első helyezést ért el, ennek következtében sorra nyíltak meg a legrangosabb operaházak előtte, többek között a MILANOI SCALA is. Egyre több szerepet mondhatott magáénak. Többször megfordult az USA-ban, ahol nagy sikerű koncert turnékon vett részt.

Az opera mellett nagy hangsúlyt fektet operett szerepeire is. Kálmán Imre és Lehár Ferenc műveit szereti a legjobban. Pár évvel ezelőtt Erdélyben, Csíksomlyón Ő énekelte Szörényi-Bródy " István a király" című darabjában a főpapot 500.000 néző előtt.

Műsorában az opera és operett mellett olasz, latin dalok, filmzenék is megtalálhatók!


[ 2014.01.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-