nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Önkéntesek kerestetnek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Önkéntesek kerestetnek
Ha az önkéntes, illetve speciális kutató-mentő tevékenységet végző járási mentőcsoport munkájában szívesen részt venne, úgy 2013. 09. 15-ig jelezze
A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a helyi veszélyekre helyben reagálni képes, önkéntesekből álló szervezet létrehozását tervezi.

Önkéntesek jelentkezése

Kérem, amennyiben az önkéntes, illetve speciális kutató-mentő tevékenységet végző járási mentőcsoport munkájában szívesen részt venne, úgy 2013. szeptember 15-ig jelezze a

esztergom.kk@katved.gov.hu - e-mail címen.


Információ:
Molnár Pál tű. őrgy.
06-20/238-7764

[ 2013.08.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-