nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Oltópontok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Oltópontok
Péntektől december 22-ig üzemel az esztergomi, a dorogi és a nyergesújfalui oltópont

Péntektől (november 27) Esztergomban, Dorogon és Nyergesújfalun is működnek az oltópontok. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban és a dorogi szakrendelőben hétköznapokon reggel 8 és este 8 óra között, a nyergesújfalui mentőállomáson pedig reggel 8-tól délután 4 óráig jelentkezhetnek H1N1 elleni védőoltásért a lakosok.

Az októpontok december 22-ig várják a 18 év felettieket. Az oltás 3 ezer forintba kerül. A pontok 200 oltóanyaggal indulnak, de szükség esetén további adagokat is szállítanak majd a településekre.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek