nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Nyilvános sószoba oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Nyilvános sószoba
Kedden, szerdán, csütörtökön délután 14-16 óráig előzetes egyeztetés után várjuk az érdeklődőket.
A Zengő Óvodában és Bölcsődében sószoba működik, amit az intézménybe járó gyermekek a délelőtti órákban hetente kétszer látogatnak. A só alkalmas a légúti megbetegedések: asztma, hörghurut, arc- és homloküreg gyulladás, légcsőhurut kíméletes gyógyítására és tünetmentesség elérésére, illetve az allergia okozta kellemetlen tünetek enyhítésére. Szeretnék lehetőséget biztosítani nemcsak az intézménybe járó gyermekeknek, hanem bárkinek, gyermeknek és felnőttnek, hogy látogathassa és jótékony hatását élvezhesse a sószobának. Kedden, szerdán, csütörtökön délután 14-16 óráig előzetes egyeztetés után várjuk az érdeklődőket.
Ráczné Fülöp Erzsébet

[ 2010.10.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-