nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Nyergesi sörfesztivál - változott a program! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Nyergesi sörfesztivál - változott a program!
2008. július 11-12-13.

Változott az idei nyergesi sörfesztivál programja.

A helyi civil csoportok bojkottja miatt alaposan megnyírbálódott a hagyományos rendezvény programkínálata:

A  helyi csoportok egy része saját helyszínen, a nyergesi tavaknál szervez külön programot, miután nem kíván részt venni az idei sörfesztiválon.

A külön szervezést azzal indokolták meg a megkérdezettek, hogy a sörfesztivál szervezője nem biztosított számukra megfelelő időpontot, és körülményeket a fellépéshez. A helyi önkormányzat Ady Endre Művelődési Háza a helyi csoportokat támogatja.

A tóparton szombat délután négy órától többek között látható lesz az

Atlantis Tánccsoport, a

Holdfény Mazsorett Csoport,

Salsa Táncsoport és

Rebeka hastánc

műsora is.


[ 2008.07.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-