nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Nyári szünet az Egészségházban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Nyári szünet az Egészségházban
Frissítve! A lábatlani Egészségházban az alábbi szakrendelések rendelési ideje módosul szabadság miatt a következő időpontokban:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a lábatlani Egészségházban:

A reumatológiai szakrendelés 2014. július 28-án (hétfőn),

az UH szakrendelés 2014. augusztus 1-én (pénteken) szabadság miatt elmarad.

Az urológiai szakrendelés 2014. július 23 – augusztus 13-ig /négy alkalommal/ szabadság miatt szünetel. Katéter cserére, injekcióra, szakorvosi javaslat meghosszabbítására ebben az időszakban is szerdai napokon 8-10 óráig jelentkezhetnek a betegek.

A pszichiátriai szakrendelés 2014. augusztus 6-án és augusztus 13-án (szerdai napokon) szabadság miatt elmarad.

A nőgyógyászati szakrendelés rendelési ideje helyettesítés miatt 2014 július 18. és augusztus 19. közötti időszakban kedden 9:00 – 11:30-ig és csütörtökön 12:30 – 14:00-ig lesz.

!!! Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Egészségházban 2014. augusztus 26-án és augusztus 28-án a labor szabadság miatt elmarad. Az esztergomi és a nyergesújfalui labor ezeken a napokon is fogadja a betegeket. !!!

Polgármesteri Hivatal

[ 2014.08.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-