nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Népzenei Fesztivál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Népzenei Fesztivál
Augusztus 16-án 5. alkalommal kerül megrendezésre a népzenei fesztivál a Gerenday-arborétumban, melynek programja a következő:
15 órától Íj- és nyeregtörténrti kiállítás nyílik a Gerenday Közösslgi Házban. A helyi íjászok és lovasok tárgyain kívül a Hadtörténeti Múzeumból és a Mezőgazdasági Múzeumból is bemutatásra kerül jónéhány nyereg és lószerszám.
16 órától lehetőség van az arborétum területén íjászkodásra az Aranyszarvas Hagyomáynőrző Klub szervezéséban, ezzel párhuzamosan a szabadtéri színpadon koncertet ad a Hétrét Együttes, a Zurgó Együttes, fellép a Pisznice Tánccsoport,a Folkerek Együttes,a Pötörke Néptánccsoport és a párkányi Tücsök Együttes.
20 órától Táncházba hívunk minden táncos lábú résztvevőt.
A helyszínen büfével, hideg italokkal, bogrács-gulyással várunk mindenkit.

[ 2003.08.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek