nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Népszámlálás 2011. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Népszámlálás 2011.
Magyarországon 2011. október 1. és 31. között népszámlálást tartanak. A www.nepszamlalas.hu oldal folyamatos tájékoztatást ad a hírekről.

KÖZELEDIK A 15. NÉPSZÁMLÁLÁS

Magyarországon 2011. október 1. és 31. között népszámlálást tartanak. A teljes körű összeírás kiterjed a természetes személyekre és a lakóegységekre, a 2011. október 1-jén 0 órakor fennálló állapot alapján. A népszámlálásról a 2009. évi CXXXIX. törvény rendelkezik, végrehajtásáról a Kormány 305/2010. (XII.23.) Korm. rendelete intézkedik. Az adatszolgáltatás kötelező, kivéve a nemzetiségre, a vallásra, a tartós betegségre és a fogyatékosságra vonatkozó kérdéseket. Az adatszolgáltatók kötelesek a népszámlálás köré­be tar­to­zó adatokat a valóságnak megfelelően megadni. A népszámlálás statisztikai célú, egy adott pillanatra, az eszmei időpontra vonatkozó személy- és lakásösszeírás, amely alapvető jelentőségű adatokat biztosít az ország lakosságáról, a népesség fontosabb demográfiai, iskolázottsági, foglal­kozási jellemzőiről, a háztartások és a családok összetételéről, valamint a lakások főbb jellemzőiről.


[ 2011.07.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-