nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / NEMZETKÖZI FOTÓPÁLYÁZAT A DUNÁRÓL oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
NEMZETKÖZI FOTÓPÁLYÁZAT A DUNÁRÓL
Célja felhívni a figyelmet a Duna 14 országot összekötő adottságainak jobb kihasználására, főképp a környezetvédelem és a hajózás területén.
*www.eu.hu*

A World Press Photo budapesti szervezője az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete együttműködésével nemzetközi fotópályázatot hirdet Duna címmel.
A Duna fotókiállítás a World Press Photo kísérő kiállításaként Budapesten, a Néprajzi Múzeumban kerül bemutatásra.

A Duna kiállítás az Európai Bizottság Duna-stratégiájára épül. Célja felhívni a figyelmet a Duna 14 országot összekötő adottságainak jobb kihasználására, az együttműködésre, legfőképp a környezetvédelem és a hajózás területén. Kiállításunk képet ad a Duna menti életről a németországi forrástól a romániai Deltáig.

Kategóriák: a. természet és környezetvédelem, b. ipar és mezőgazdaság, c. halászat és hajózás, d. kultúra és tudomány, e. mindennapi élet.

Jelentkezési határidő: 2011. július 15.

A kiállítás megnyitója 2011. szeptember 29.

A pályázat részletes feltételei:
http://www.worldpressphotohu.info/danube

[ 2011.06.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-