nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Nemzetközi Duna Nap 2014 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Nemzetközi Duna Nap 2014
A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület ez évben is rendezvénnyel ünnepli a Nemzetközi Duna Napot 2014. június 28-án a Duna-parton

A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület ez évben is rendezvénnyel ünnepli a Nemzetközi Duna Napot, ünnepli a Dunát, melynek városunkhoz tartozó partja egyre többször ad otthont a természetbe vágyók programjainak. Nem engedjük elfelejteni lakóinknak, mekkora érték ez, mely óvó odafigyelésünkkel egyre többünk kikapcsolódásának, hétvégi pihenésének és szabadidő sportolásának lehet színhelye.
Mi az, ami ünneplésre ad okot ez évben is, június utolsó szombatján?
A Nemzetközi Duna Nap célja, hogy felhívja a figyelmet erre a számos nemzet által naponta használt, és sokszor kihasznált folyóra, és ezáltal egyfajta dunai szolidaritást alakítson ki. A programok Lábatlanon a Duna-parton zajlanak.

A programok gyerekek és felnőttek részére déltől kezdődnek:

12 órától: Játszópark: sok érdekes ismeretterjesztő és hagyományőrző népi játék és feladat, melyek teljesítői megforgathatják a szerencsekereket ajándékokért és finomságokért
Uta-Zoo Állatbemutató, lovaglási lehetőség!
Euro- bungee trambulin, óriás légvár!
Mindenkit várnak a próbák: horgonydobó és mentőgyűrű hajító verseny!
14 órától: III. Lábatlani Sirály Sárkányhajó Kupa

18 órától: Horváth Misi és kedvenc szájharmónikája
19 órától: Sárkányhajó verseny és egyéb próbák eredményhirdetése
20 órától: sörivó és söremelő verseny
20:30 órától: Filip Gyuri Band együttes koncertje

A programok ingyenesek, közben üzemel a sörsátor, a lepénysütő kemence és a kürtőskalács sütő!

Mindenkit szeretettel várnak a Lábatlani Sirályok!

Sárkányhajó Verseny
Kedves leendő sárkányok!

Verbuváljatok csapatot, készüljetek lelkesen, mert a Duna Napon Dragon Viadalt hirdetünk!
Könyörtelenül csap le ez a fenevad, és ejt rabul százakat, mert a hajózás örömével, a közös evezés sikerével, a különleges látvánnyal elvarázsol nézőt és versenyzőt egyaránt.
Készüljetek, de ne csak lelkiekben, hiszen a Lábatlani Sirályok SE minden nevező csapatnak biztosít egy edzést a hajóban azért, hogy minél eredményesebben csaphassatok lapátjaitokkal a habokba!
A csapat lehet férfi, női vagy vegyes, általános- vagy középiskolás, csak egy számít, nevezzetek legalább 16, legfeljebb 20 fő evezőst, és egy ügyes dobost!
Ha nincs ki a 16 kereketek, akkor se csüggedjetek, versenyezhettek az Egyesület két új hét személyes óriáskenujában is a bátor kihívókkal!
Kormányosra, hajóra, mentőmellényekre és lapátokra ne legyen gondotok, azokat mi biztosítjuk, csak úgy, mint a győztes csapatoknak járó díjakat!

További információk és jelentkezési lap a www.labatlan.hu-n, edzésekre jelentkezhettek a siralyok@invitel.hu címen vagy a +3670/558-0468 telefonon!

Jelentkezési lap (letölthető)


[ 2014.06.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-