nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Négy musical egy bérlettel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Négy musical egy bérlettel
Négy előadást tartalmazó musical bérletet kínál a Közművelődés Háza a műfaj kedvelőinek a 2008/2009-es évadra.

November 13-án a Hippolyt a lakáj zenés komédiát a Musical Varázs Színpad mutatja be. December 11-én Az aranyember musical, a komáromi Magyarock Dalszínház előadásában látható.

Február 19-én Bubik István Színház a Chicago című musicalt adja elő, végül március 19-én a Légy jó mindhalálig musicalt viszi színpadra a Musical Varázs Színpad.

Az előadások minden alkalommal 17 órától kezdődnek. A bérlet ára 4500, a szólójegyek ára 1300 forintért kapható a Közművelődés Házában.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2008.08.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-