nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / NAVA Lábatlanon a Teleházban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
NAVA Lábatlanon a Teleházban
A 2006. január elsején indult archívum 5 televíziócsatorna és 3 rádió műsorfolyamát rögzíti és szolgáltatja.
Új szolgáltatással bővült a lábatlani Teleház kínálata. 2007. november 19-től felkerült a nevünk a NAVA-pontok listájára, azaz most már Lábatlanon is megtekinthető a Nemzeti Audiovizuális Archívum anyaga. A 2006. január elsején indult archívum 5 televíziócsatorna (M1, M2, DunaTV, TV2, RTLKlub), és 3 rádió (Bartók, Petőfi, Kossuth) műsorfolyamát rögzíti és szolgáltatja. Az adatbázis az interneten szabadon kereshető a www.nava.hu oldalon, a talált felvételeket megtekinteni azonban csak a NAVA-pontokban lehet.
[ 2007.11.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-