nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Nagy a vérhiány térségünkben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Nagy a vérhiány térségünkben
A vértranszfúziós osztály eslősorban a 0 negatív, az A negatív, a B negatív és az A pozitív vércsoportú véradókat várja.

Nagy a vérhiány az esztergomi térségben. A segíteni vágyókat a héten is három alkalommal várják. A vértranszfúziós osztály eslősorban a 0 negatív, az A negatív, a B negatív és az A pozitív vércsoportú véradókat várja.

Az érdeklődők kedden (január 13) és szerdán (január 14) az esztergomi Vaszary Kolos Kórház vértranszfúziós osztályán reggel 8 és délután 2 óra között adhatnak vért, csütörtökön (január 15) pedig a tát-kertvárosi kultúrházban tartanak véradást délelőtt 11-től délután 4 óráig.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.01.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-