nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Muzsikáló Orvosok Szalonja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Muzsikáló Orvosok Szalonja
A Gerenday Közösségi Házban 2003. november 15-én (szombaton), 17 órakor ad koncertet a Muzsikáló Orvosok Szalonja, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A koncerten fellépnek:Dr. Ispány Marietta – ének,
Dr. Rapcsák Johanna – ének,Dr. Molnár Zoltán – cselló,Lak Sándor – zongorakíséret,Erdélyi Lili Ada – ének, műsorvezetés
Műsorban elhangzanak többek között Schubert, Haydn, Mendelssohn dalok, musical slágerek, Chopin, Händel, Bach, Liszt és Lisznyai Gábor szerzeményei.

Néhány mondat a társulatról:
Összefogásuk története azzal vette kezdetét, hogy a már évek óta létező zenélő orvosok országos találkozójának tavaly megrendezett összejövetelén érdeklődőként ők is részt vettek. Ekkor vált elhatározássá bennük az addig csak dédelgetett gondolat, hogy saját társulatot szervezzenek. Az elmúlt egy évben négy koncertet adtak Debrecenben, Nyíregyházán és Tiszafüreden. A csapat olyan orvosokból áll, akik gyermekkoruktól kezdve folytatnak zenei tanulmányokat. Bevallottan nem az a céljuk, hogy profikkal keljenek versenyre, ők mást kínálnak, a zenélést kikapcsolódásnak, örömszerzésnek tekintik. Ez, persze nem azt jelenti, hogy színvonalas teljesítményük ne elégíthetné ki a kényes szakmai elvárásokat is. Az előadások alatt igyekeznek kapcsolatba lépni a közönséggel. Eddigi fellépéseik után úgy érzékelik, sikerült megértetni elsődleges szándékukat: az önzetlen adni akarás élményét.
„Az ősi tapasztalat szerint a jó zenész játéka nemcsak lenyűgöz, hanem egyúttal gyógyít is.”

[ 2003.11.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek