nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Munkalehetőség oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Munkalehetőség
A Magyar Honvédség az ország egyik legnagyobb munkáltatójaként álláslehetőséget kínál. A toborzáson való részvételi szándékukat jelezzék
A Magyar Honvédség az ország egyik legnagyobb munkáltatójaként álláslehetőséget kínál. A sereg az idei évben is több száz munkavállaló jelentkezését várja elsősorban lövész, géppuskairányzó, híradó berendezés kezelő, vegyivédelmi berendezés kezelő, díszelgő, komendáns, illetve – „C” kategóriás gépjárművezetői engedély megléte esetén – gépjárművezetői munkakörökbe, de a bátrak akár specialista, ejtőernyős vagy búvár beosztásokba is beadhatják pályázatukat. A jelentkezés feltételei: betöltött 18. életév, magyar állampolgárság, bejelentett belföldi lakóhely, legalább 8 általános iskolai végzettség és büntetlen előélet. A jelentkezők a sikeres egészségügyi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálatot követően kezdhetik meg katonai szolgálatukat a beosztást biztosító alakulatnál.
Adott a lehetőség, hogy a Honvédség által kínált munkalehetőségekről illetve a munkavégzés részletes feltételeiről a Honvédség munkatársai csoportos tájékoztatást, kihelyezett toborzást tartsanak, ám ehhez az érdeklődők számának előzetes felmérése szükséges. A felmérés keretében kérjük, hogy a toborzáson való részvételi szándékukat a polghiv@labatlan.hu címen jelezzék felénk.


[ 2015.03.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-