nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Mozgóképes ízelítő az idei Mazsorett Fesztiválról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Mozgóképes ízelítő az idei Mazsorett Fesztiválról

A 2005. július 2–i Mazsorett Fesztivál hangulatából szeretnénk ízelítőt adni ezzel a rövid filmmel, melyen a lábatlani csoport mutatja be műsorát.Méret: 37,1MB; Hossz: 3'43''
Felbontás: 352x288 MPEG


A jövőben – amennyiben a szolgáltatás elnyeri tetszésüket - kísérleti jelleggel a városi rendezvényekről, fontosabb eseményekről rövid filmes ismertetőket szeretnénk elhelyezni oldalunkon. A filmek a Médiatár-rá átalakult Képtárban lesznek elérhetők, általában mpeg formátumban, változó felbontásban.
A felvételek készítését és szerkesztését Tóth Tibor végezte, melyet ezúton is köszönünk.


[ 2005.07.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek