nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Microchip oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Microchip
2013. január 1-től minden 4 hónaposnál idősebb kutya csak transponderrel (mikrochip) megjelölve tartható

Tisztelt ebtulajdonos!

Bizonyára Ön is hallott arról, hogy kötelezővé válik az ebek microchippel való megjelölése.
Ezt a 41/2010. (III.26.) Korm. rendelet szabályozza, amely kimondja, hogy 2013. január 1-től minden 4 hónaposnál idősebb kutya csak transponderrel (mikrochip) megjelölve tartható. Ennek meglétét az állatorvosnak minden vizsgálat, kezelés előtt ellenőriznie kell, és ha nem történt meg a megjelölés, azt a jegyzővel együtt köteles a kerületi hivatal felé jelenteni.
Érdemes tehát minél hamarabb átesni ezen a procedúrán, amelyet nem kell rendelőben megejteni, hanem az Ön otthonában, az eb tartási helyén is elvégezhető.
Mindebben nagyon szívesen állok rendelkezésre, az általam végzett chipezés ára minden költséggel együtt 4500.-Ft. Több kutya esetén, illetve más beavatkozással egybekötve (pl. oltás, ivartalanítás mellett történő chipbeültetés) is kedvezőbben, 3200.-Ft-ért tudom Önnek elvégezni.
További információért kérem hívjon a 06-30-2825203 telefonszámon.
Dr. Fekete Attila
magánállatorvos

[ 2012.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-