nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Miben élünk? oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Miben élünk?
A háztartások lakáskörülményeit feltáró országos felmérés lesz 2015. október 10. és november 30. között Miben élünk? – Lakásviszonyok, 2015 címmel.

Miben élünk? - felmérik a háztartások lakáshelyzetét

A háztartások lakáskörülményeit feltáró országos felmérés lesz 2015. október 10. és november 30. között Miben élünk? – Lakásviszonyok, 2015 címmel. Az adatfelvételt a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hajtja végre. A felmérés az ország közel 500 településén, köztük Lábatlanon zajlik, és összesen 20 ezer véletlenszerűen kiválasztott háztartást érint.
Az összeírás segítségével vizsgálják a háztartások lakáshelyzetét, a lakások és a lakóépületek minőségét, a családok lakásfenntartási kiadásait és problémáit. Felmérik a háztartások lakásváltoztatásait és költözési terveit, és megkérdezik a lakók véleményét számos további, lakáshelyzettel kapcsolatos kérdésben.
A kérdésekre kétféle módon lehet válaszolni: a kérdező személyes közreműködésével vagy interneten. A háztartásokat felkereső kérdezők hivatalos igazolvánnyal, illetve megbízólevéllel rendelkeznek. Az adatokat a KSH bizalmasan kezeli, felhasználásuk összesítve, egyedi azonosítás nélkül történik. A KSH az eredmények feldolgozása után a felmérés eredményeiről széles körben nyújt tájékoztatást.


Információkérés, kapcsolatfelvétel:
„Miben élünk?” felmérés
Honlap: www.ksh.hu
E-mail cím: mibenelunk@ksh.hu

Telefonszám 06-80-200-766 ingyenes zöldszám (H-Cs: 8-16 óra; P: 8-14 óra)

Kérjük, segítse a kérdezők munkáját!


[ 2015.10.06. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-