nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Metszetek a Földről oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Metszetek a Földről
2015. március 27-én 17 órakor a Gerenday Házban Bihon Győző kiállításának megnyitója - közreműködik: WASZLAVIK "GAZEMBER" LÁSZLÓ!!!!

Szeretettel meghívjuk Önt, barátait és ismerőseit 2015. március 27-én 17 órakor a Gerenday Közösségi Házba (Lábatlan, Rákóczi út 170.)

Bihon Győző festőművész

Metszetek a Földről című kiállításának megnyitójára
A tárlatot megnyitja Kopin Katalin művészettörténész

Közreműködik:
Waszlavik „Gazember” László
A kiállítás megtekinthető április 20-ig hétköznap 9-16 óra között.

Bihon Győző 1959-ben születet Nyíregyházán.

1989 óta tagja a Magyar Alkotóművészek országos Egyesületének, Fiatal Művészek Társaságának, 2008 óta a Magyar Festők Társaságának. Tanulmányokat folytatott a következő felsőfokú intézményekben:

1979-1983, Bessenyei György Tanárképző Főiskola

1983-1987, Magyar Képzőművészeti Főiskola

1988.Akademie für Angewandte Kunst in Wien

Bihon Győző érdeklődése az ezredforduló táján a tájképfestészet felé fordult, madártávlatból esetleg még sokkal magasabból festi képeit. Munkáin fellelhető egy fajta belső táj megfogalmazása. Kompozícióin gyakran felfedezhetjük az aranymetszés szabályt. Képei megtalálhatóak magyarországi és külföldi gyűjteményekben. Számos magyarországi kiállítása mellett tárlata nyílt már többek között Ausztriában, Franciaországban és Olaszországban is.


[ 2015.03.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-