nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Mese-, vers-, novellaíró pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Mese-, vers-, novellaíró pályázat
A szombathelyi Oladi Általános Művelődési Központ meghirdeti a XV. Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró Pályázatot.

Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró pályázat
2008, október 13

Beküldési határidő: 2009. január 6.

A szombathelyi Oladi Általános Művelődési Központ meghirdeti a XV. Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró Pályázatot.

A pályázaton minden magyarországi és határainkon túl élő, magyar nyelvet beszélő 7 - 18 éves korú gyermek és fiatal részt vehet a következő kategóriákban:

I. kategória: 1-4. osztályos diákok részére:
I./A mese
Alsó tagozatos
I./B vers
I./C novella

II. kategória: 5-8. osztályos diákok részére:
II./A mese
Felső tagozatos
II./B vers
II./C novella

III. kategória: 9-12. osztályos diákok részére:
III/A mese
Középiskolás
III/B vers
III/C novella

Kérjük, hogy a beküldött pályaműveken csak a JELIGE (pl.:BOGÁR) és a KATEGÓRIA ( pl.: II./B felsős vers ) megjelölése szerepeljen. Minden pályázó mellékeljen a munkája mellé - lezárt borítékban - egy ADATLAPOT, amelyen feltünteti a következő adatokat: nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét (ha van), iskolája nevét, címét, osztályát; művének kategóriáját, címét, jeligéjét. (Pl.: Kiss Éva, 10 éves, Vép, Kossuth u. 4. Tel.:323-453; Vépi Általános Iskola, Vép, Fő u. 32., 5. osztályos; Jelige és kategória: Bogár II./B, a mű címe: A szarvasbogár)

A pályaművek témája kötetlen.
Terjedelem: legfeljebb 3 gépelt oldal, amelyet kérünk 5 példányban beküldeni. Az ennél hosszabb terjedelmű művek nem vesznek részt a versenyben!
Az egyes kategóriák legjobb alkotásait értékes díjakkal jutalmazzuk, és önálló kötetben is megjelentetjük.

A pályázat ünnepélyes eredményhirdetése és a legértékesebb műveket tartalmazó gyermekantológia könyvbemutatója 2009. április 17-én lesz.


Beküldési határidő: 2009. január 06.

Cím: Oladi ÁMK Könyvtára Tel.: 94/509-380
9700 Szombathely, Simon I. u. 4.

A pályázatról felvilágosítást nyújt telefonon vagy e-mailben:
Kissné Ráczkevi Irén és Unger Ferencné.
e-mail:
omkkonyvtar@gmail.com
omk.nyugat.hu


[ 2008.10.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-