nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / MESE-KERT - Városi gyermeknap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
MESE-KERT - Városi gyermeknap
Május 25-én 14 órától kerül sor a hagyományos városi gyermeknapi rendezvényre a Gerenday kertben.

MESE-KERT - Városi gyermeknap

Május 25-én 14 órától kerül sor a hagyományos városi gyermeknapi rendezvényre a Gerenday kertben. A lábatlani civil szervezetek és intézmények összefogásával szervezett program idén a népmesék világába vezeti a gyermekeket, olyan feladatokkal és játékokkal, melyek a népmesei hagyományokat és népmese ismeretét helyezik előtérbe.
14-17 óra között különféle játékos, ügyességi, kézműves foglalkozásokra, népi hagyományokat felelevenítő népmesei „próbákra” várjuk a gyerekeket.

Ez idő alatt a MESEVÁRBAN (a kertben felállított hangulatos jurta) folyamatos egymásutánban népmeséket lehet hallgatni. Ehhez a programhoz várjuk azoknak a mesemondóknak a jelentkezését, akik a gyermekeket és felnőtteket szívesen szórakoztatnák népmesék előadásával e mesebeli környezetben.
A mesélés történhet szabadon, de lehet zenés előadás, bábozás is. Jelentkezni a Gerenday Közösségi Házban személyesen vagy a 33/524-000, 20/498-5544 telefonszámokon lehet május 17-ig.
17 órakor a rendezvényt az „EZ KAKAÓ EGYÜTTES” zenés interaktív programjával színesítjük és zárjuk.
Az udvaron ezen kívül lesz még palacsintasütő verseny, ugrálóvár, arcfestés, vattacukor, játék- és lufivásár.

[ 2013.05.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-