nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Menetrendi változások oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Menetrendi változások
A 2008-2009. évi belföldi közszolgáltatási - vasúti és helyközi autóbusz-közlekedési - menetrendek bevezetése

Tisztelt Utazóközönség!

A 2008-2009. évi belföldi közszolgáltatási - vasúti és helyközi autóbusz-közlekedési - menetrendek bevezetése különféle reakciókat váltott ki a lakosság, a média és a politikusok soraiban.

Tájékoztató az Esztergomi Kistérség menetrendi változásairól.

MÁV-START

2 számú vasútvonal
Budapest – Esztergom
• A vonal menetrendi szerkezetében lényeges változás nem történt. Az előző évi menetrendnek megfelelő ütemes menetrendi struktúrában közlekednek a járatok az elővárosi forgalomban.
3 számú vasútvonal
Esztergom - Almásfüzítő
• A vonal menetrendi szerkezetében lényeges változás nem történt. Az előző évi menetrendhez képest közel azonos időpontokban közlekednek a járatok.

Vértes Volán Zrt.

Autóbusz

• A menetrendszerinti autóbusz-közlekedésben a Budapest – Visegrád – Szentendre - Esztergom helyközi viszonylatban közlekedő autóbuszjáratok végállomása Budapesten nem az „Árpád híd” autóbusz-állomáson van, hanem átkerült az „Újpest Városkapu vá. XIII. ker” megállóhelyre.

Amennyiben a módosításokkal kapcsolatban észrevétele, kérdése van, a változások, vagy a változatlanság Önt kellemetlenül, vagy akár előnyösen érinti, kérjük, hogy észrevételeit jutassa el a Közép-Dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Irodához:

Cím: 8200 Veszprém, Virág Benedek u. 4. Szabó Katalin asszisztens

e-mail: szabo.katalin@kti.hu

telefon: 06-88-583-308

Irodánk szakértője 2009. március 11-én az esztergomi Polgármesteri Hivatal nagytermében (Esztergom, Széchenyi tér 1.) 14-18 óráig fogadóórát tart.

Ez idő alatt személyesen is megtehetik észrevételeiket.


[ 2009.02.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek