nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Megkezdődött a felújítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Megkezdődött a felújítás
Szerdán (július 15) ünnepélyesen is kezdetét vette a kistérségi járóbeteg szakellátó központot korszerűsítő projekt Nyergesújfalun.

Megkezdődött a szakellátó központ felújítása Nyergesújfalun

Szerdán (július 15.) ünnepélyesen is kezdetét vette a kistérségi járóbeteg szakellátó központot korszerűsítő projekt Nyergesújfalun. A város önkormányzata közel 400 millió forint támogatást nyert a központ fejlesztésére. Az épület már régóta felújításra szorult és az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban működő járóbeteg szakellátás tehermentesítése is megoldódik a projekt keretében. A fejlesztés eredményeképpen a lakosság számára a közelben is elérhetővé válik a komplex szolgáltatásokat nyújtó betegellátás. Duplájára nő a szakorvosi és háziorvosi órák száma, új szakrendelésekkel bővül az intézet és több beteg fogadására lesznek képesek az eddig is működő szakrendelések, többek között a bőrgyógyászat, a szemészet és a fül-orr-gégészet.

Az átalakítással olyan megújult és kibővült központ jön létre, amely komplex szolgáltatásokat nyújt, nemcsak a város, de a mikrotérségben élők számára is. A fejlesztésnek köszönhetően több mint 16 ezer lakos korszerű ellátása valósul meg a kistérségben. Az épület korszerűsítése új energia-hatékony technikák alkalmazásával és teljes akadálymentesítéssel jön létre. A rendelők is teljesen megújulnak, modern eszközök kerülnek mindenhova, melyek kényelmes és hatékony orvosi vizsgálatot biztosítanak. A betegek tájékozódását fogja segíteni a rendelőben most kiépülő központi betegirányító rendszer és a fejlesztés által elérhetővé válnak majd az intézményben a Népegészségügyi Programhoz kapcsolódó szűrővizsgálatok is.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.07.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek