nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Meghívó, Peru a turistautaktól távol című előadásra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Meghívó, Peru a turistautaktól távol című előadásra

GERECSE TÁJVÉDŐ EGYESÜLET

Tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt

Peru a turistautaktól távol

Varga Zoltán előadására

2006. február 25.-én, 17 órakor a lábatlani
Gerenday Közösségi Házban.
A kaktuszok lábatlani barátja, Varga Zoltán a tavalyi ősz végén Peruban járt. Két társával az Andokban 4500 km-t tett meg, és több ezer fotót készített a 6 hét alatt. Kerülve a főutakat olyan helyeken is járt, ahol a vendégkönyvek alapján magyar ember még nem fordult meg. Legszebb fotóiból hoz magával egy csokorra valót, hogy újra végigjárhassuk vele az utat az inkák földjén, a turistautaktól távol.


[ 2006.02.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-