nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Megállni tilos! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Megállni tilos!
Ismét körzeti megbízott dolgozik Lábatlanon. Ügyfélfogadás: május 26-án.

RendőrautóBorosháziné Végh Angéla r. őrnagy, őrsparancsnok 2008. április 29-én tájékoztatta Lábatlan Város Képviselő-testületét, hogy ismét körzeti megbízott dolgozik Lábatlanon, Árva Attila tőrzsőrmester személyében. A város a közbiztonság javulását, illetve az elkövetett bűnesetek sikeres felderítését várja a körzeti megbízottól.

Lábatlan Körzeti Megbízottja 2008. május 26-án, hétfőn  13 és 14 óra között a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében (2541, Lábatlan, József A. u. 60. ) ügyfélfogadást tart.

Érdeklődni lehet a 33- 356 299-es telefonszámon.

Kapcsolódó anyag: kekduna.hu


[ 2008.05.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek