nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Március 16. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Március 16.
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc 160. évfordulója alkalmából tartandó ünnepélyünkre.

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc 160. évfordulója alkalmából 2008. március 16-án, virágvasárnap délután 3 órakor a lábatlani református templomban tartandó ünnepélyünkre.
Ünnepség
Az ünnepi istentiszteletet követően elhangzanak ének- és zeneszámok, szavalatok, valamint Resko Sándor  felvidéki kastélykutató előadása „Karva és Lábatlan közös történelmi múltja az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeiben”  címmel.

Ünnepségünk szervezésében részt vállal a Karvai Hagyományőrző Egyesület is.


Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak:

Az ünnepély szervezői


[ 2008.03.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-