nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Március 15. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Március 15.
Legnagyobb nemzeti ünnepünkre március 15-én  emlékezünk.

Legnagyobb nemzeti ünnepünkre 2008-ban is az ünnep napján emlékezünk meg. Piszkén, a Március 15-e téren fél tízkor, Lábatlanon a Hősök terén 11 órakor várjuk a település polgárait az ünnepségre, a hagyományokhoz híven.

1848/49

Az ünnepségen az Arany János Általános iskola diákjai szerepelnek. A Hősök terén, az ünnepség után egy emlékoszlop felavatására kerül sor a történelmi Lábatlan egy újjonnan kialakított emlékhelyén, ahol az 1848/49-es szabadságharc lábatlani résztvevői nevei előtt tiszteleghetnek a mai utódok.

Kérjük a város lakosait jöjjenek el és ünnepeljünk együtt!

Török István

Polgármester


[ 2008.03.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-