nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Magyar városok-Magyar művészek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Magyar városok-Magyar művészek
Lábatlant Óvári Zsuzsanna Toszkán barangolások című 9 képből álló sorozata és Istók Bernadett „Mákvirág” és „Almavirágok” című alkotásai képviselték.
Az Európa Kulturális Műsorszervező Iroda rendezésében Magyar városok – Magyar művészek címmel nyílt kiállítás 2008. június 20-án a Budapesti Művelődési Központ Galériájában. A kiállításon 10 város 19 képzőművészének munkája volt látható július 15-ig. Lábatlant Óvári Zsuzsanna Toszkán barangolások című 9 képből álló sorozata és Istók Bernadett „Mákvirág” és „Almavirágok” című alkotásai képviselték.
A megnyitót színesítette Mizuki Yashiro csellóművésznő és Szomora Tibor hegedűművész játéka. Köszöntőt mondott Berki Ibolya, az Európa Kulturális Műsorszervező iroda vezetője.
Művészeink alkotásai a megnyitón résztvevők körében kitüntető figyelmet élveztek.

[ 2008.07.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-