nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Magyar termék oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Magyar termék
Azáltal, hogy a Magyar Termék Kht. termékeit vásárolják, hazai munkahelyek megtartását és teremtését, segítik elő

Vásároljon Ön is magyar termékeket!

Tagvállalataink jelentős része több évtizede aktív tagja az őket szűkebb értelemben körülvevő környezetnek amelyet támogatnak és az ott élő embereknek megbízható, becsületes, megélhetést ezáltal kiszámítható jövőképet kínálnak. Vásárlóink akik Magyar Termék Kht. emblémáját viselő termékeket választják, biztosak lehetnek benne, hogy csak jó minőségű, hazai előállítású, biztonságos, és kedvező áru terméket kapnak. Ezért fontos, hogy könnyen felismerhetővé tegyük a magyar termékeket a kereskedelemben, segítve azok védelmét a hazai piacon. Azáltal, hogy a Magyar Termék Kht. termékeit vásárolják, hazai munkahelyek megtartását és teremtését, segítik elő, amely a számos beszállító vállalat révén, közvetve saját munkahelye is lehet. Elkötelezettek vagyunk a vásárlói tájékoztatásban együttműködve több országos hatáskörű szervezettel, annak érdekében, hogy minden Vevő a szükséges információk birtokában hozhassa meg a számára megfelelő vásárlói döntést.

A Magyar Termék Nonprofit Kft.-t megalapító cégek:
Cerbona Rt., Forest-Papír Kft., Detki Keksz Kft., Mary-Ker Kft., Lanotte Kft., Nagév Köszer Kft. - Freesia, Abo Mill Rt., Fortunate Kft., Inwest Kft., Sikér Kft., EVM Rt., Univer Product Rt.


[ 2009.09.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek