nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Lőrincz L. László a lábatlani könyvtárban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lőrincz L. László a lábatlani könyvtárban
Író-olvasó találkozó 2011. április 14-én (csütörtökön) 17 órakor a Ságvári E. utcai Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárban

Olvasáskultúra és informális képzés fejlesztése – könyvtárak az élethosszig tartó tanulásért Tata és környékén

Tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt 2011. április 14-én (csütörtökön) 17 órára a lábatlani Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárba (Lábatlan, Ságvári E. u. 57.)

író-olvasó találkozóra.

Vendégünk: Lőrincz L. László
író, műfordító, orientalista


A program a TÁMOP-3.2.4.-08/1-2009-0047 „Tudásdepó-Expressz” – A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat keretében valósul meg.

Kedvezményezett: Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtár


[ 2011.04.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-