nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Lombhullajtó Táncház oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lombhullajtó Táncház
Sok szeretettel meghívunk minden kedves népzene, néptánc kedvelő felnőttet és gyermeket idei első nagy táncházunkba november 18-án 15 órára

LOMBHULLAJTÓ TÁNCHÁZ

Sok szeretettel meghívunk minden kedves népzene, néptánc kedvelő felnőttet és gyermeket idei első nagy táncházunkba, mely a lábatlani református parókián kerül megrendezésre. A talpalávalót az Újra Zenekar szolgáltatja. A száz éves kemencét begyújtjuk. Szalonnát, hagymát, s mi belevaló, hozzon mindenki magával s már mehet is a mélyére!

A belépés díjtalan, de adományokat elfogadunk, mellyel a folytatást támogatja a nagyérdemű! Találkozzunk november 18-án délután 3 órakor a parókia udvarán!

[ 2012.11.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-