nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Lélegeztetőgépet vesznek az adományból oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Lélegeztetőgépet vesznek az adományból
A CBA és a Procter & Gamble „A Közösség Szíve” programban összegyűlt pénzt ajánlotta fel a Szent Borbála Kórház gyermekosztályának.

Egymillió forintot kapott a tatabányai Szent Borbála Kórház gyermekosztálya. A CBA és a Procter & Gamble „A Közösség Szíve” programban összegyűlt pénzt ajánlotta fel az osztálynak.

Az akciót 2006-ban indították el, először iskolákat, majd erdei iskolát, most pedig gyermekosztályokat támogatnak. Szeptember és november között a CBA üzletekben vásárolt Procter & Gamble termékek árából tíz, húsz és harminc forint került az akcióba. Az így összegyűlt pénzből tíz gyermekosztály kapott egy-egy millió forintot – tudtuk meg Janky Gyöngyitől, az ajándékozó cég képviselőjétől.

Dr. Fain András, a kórház megbízott főigazgatója köszönettel vette át az adományt. Elmondta, a gyermekosztály minden területen magas, bizonyos gyógyító munkákban pedig egyetemi szintű munkát folytatnak, amleyhez szükség van a modern műszerekre.

Dr. Czelecz Zsuzsanna osztályvezető főorvos kiemelte, tiszteletre méltó, hogy egy ilyen cég a gyermekekre is gondol. Elmondta, tíz éve költözött az osztály a helyére, az akkori új eszközeik mára elöregedtek. A felajánlott összegből egy lélegeztető gépet vásárolnak, amely a nagyon kis súlyú koraszülött babáknak segíthet.

Mudri Anna

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.01.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-