nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Látogatási tilalom oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Látogatási tilalom
Az influenzások száma Esztergom, Dorog, Komárom és Kisbér térségben nőtt az elmúlt napokban

Péntektől látogatási tilalom a Vaszary Kolos Kórházban

Az influenzás megbetegedések miatt, péntektől (január 28.) látogatási tilalmat rendeltek el a Vaszary Kolos Kórházban. A látogatási tilalom a kórház összes fekvőbeteg osztályára vonatkozik. Az influenzások száma Esztergom, Dorog, Komárom és Kisbér térségben nőtt az elmúlt napokban Dr. Solti Hilda, az ÁNTSZ tisztifőorvosa a Kék Dunának elmondta, hogy a megbetegedések elsődleges megelőzése a védőoltás.

Ha valaki a veszélyeztetettek közé tartozik, még kérheti az ingyenes vakcinát a háziorvosánál. Kombinált oltás esetén, nem kell kétszer oltatnunk, hiszen ez már tartalmazza a H1N1 elleni oltóanyagot is. Az intézet összesen 19 ezer ilyen oltóanyagot kapott, ebből 13 ezer 300 darab vakcinát használtak már fel eddig.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.01.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-