nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Látogatási tilalom oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Látogatási tilalom
Látogatási tilalom a tatabányai Szent Borbála Kórházban és a tatai kórházban az influenza miatt
Látogatási tilalmat rendelnek el szerdától a tatabányai Szent Borbála Kórházban az új típusú influenza országos megjelenése miatt. Az intézményben jelenleg nincs újinfluenzás fertőzéssel ápolt beteg, a látogatások tilalmát megelőző intézkedésként vezették be. Szerdától a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet kórház osztályain is látogatási tilalom van. Megyénkben eddig Lábatlanon, Szomoron és Tatán kellett ideiglenesen bezárni iskolát vagy óvodát újinfluenzás megbetegedések miatt.

A vezetőség az influenza terjedését próbálja megakadályozni ilyen módon. Egyelőre nem tudni, hogy meddig tartják fent az intézkedést, de addig is egyedi esetekben engedélyezhetik a látogatást.

Dr. Fain András orvos igazgató elmondta: megelőzés céljából rendelik el a teljes látogatási tilalmat szerdától. Hozzátette: ez azonban nem azt jelenti, hogy például egy súlyos beteghez, vagy kisgyerekhez ne mehetne be hozzátartozója, ha kérelmezi azt.

Az orvos igazgató elmondta: azért döntöttek az intézkedés mellett, mert a környéken egyre több influenzás gócpont alakult ki és meg szeretnék akadályozni, hogy a látogatók behozzák a vírust a kórházba.

A tatai kórházban telefonon, az alábbi számokon kaphatnak felvilágosítást:


Belgyógyászati osztály: (34) 586-690
Kardiológiai Rehabilitációs osztály: (34) 586-691
Röntgen-ultrahang: (34) 487-897
Kérem szíves megértésüket!

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-