nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Lakossági felhívás-csalók! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Lakossági felhívás-csalók!
Az árvízzel sújtott területeken csalók megjelenésére lehet számítani, akik helyreállítási munkálatokra hivatkozva pénzt próbálnak kicsalni a lakosoktól.

Lakossági felhívás

Felhívjuk az árvízzel sújtott területek lakosságának figyelmét arra, hogy az érintett területeken csalók megjelenésére lehet számítani, akik különféle helyreállítási munkálatokra hivatkozva (pl. csatornatisztítás) pénzt próbálnak kicsalni a lakosoktól.

Kérjük, hogy amennyiben ismeretlen személyek ilyen indokkal megkeresik Önöket, semmi esetre se engedjék be őket a lakásba, kertbe, minden esetben kérjenek igazolványt.

A csatornatisztítás az érintett területeken a Vízmű hatáskörébe tartozik, melynek munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal tudják igazolni magukat.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy egyéb indokkal (pl. adománygyűjtés, különböző szakmunkák) is megjelenhetnek csalók.


Horváth Szeder Gábor s.k.
hivatalvezető
Esztergomi Járási Hivatal


[ 2013.06.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-