nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Lábatlani Honfoglaló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlani Honfoglaló
Hamarosan Lábatlan történelmével kapcsolatos kérdéseket is feltesz a népszerű internetes kvízjáték. A kérdések összeállításában helyi történészek segítenek.

Magyarország legnépszerűbb online kvíz játéka, a Honfoglaló (www.honfoglalo.hu), legújabb kezdeményezésével Lábatlanról is több érdekes kérdést fog a közeljövőben feltenni, melyek helyi történészek hozzáértő segítségével lettek összeállítva!
Legalább 50 db (földrajzi, turisztikai vagy helytörténeti) kérdést kerül be Lábatlannal kapcsolatban a játék adatbázisába.


 
A játékot én is kipróbálom.
A játékot én is kipróbálom.
54 szavazat
 
 
Nem érdekelnek az ilyen típusú játékok.
Nem érdekelnek az ilyen típusú játékok.
120 szavazat
 

[ 2009.05.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
A játékot én is kipróbálom.
Nem érdekelnek az ilyen típusú játékok.