nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kulturális statisztika oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kulturális statisztika
Statisztikai tájékoztató napok Komárom-Esztergom Megyében - Esztergom, Féja Géza Közösségi Ház, 2013. december 4. 10:00 óra
A statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény és a 243/2011. (XI. 22.) Kormányrendelet szerint az alapfeladatként közművelődési tevékenységet folytató önkormányzati, állami intézményeknek és társadalmi szervezeteknek (egyesület, alapítvány) statisztikai adatszolgáltatást kell teljesíteniük minden év március 1-jéig.
A következő adatszolgáltatás határideje 2014. március 1-je. „A statisztikai adatközlés célja az ország egészére vonatkozóan, a tárgyévben megvalósult közművelődési tevékenységek (a polgárok iskolán kívüli öntevékeny, önművelő, megismerő, kultúraelsajátító, művelődő és alkotó célú cselekvése, amely jellemzően együttműködésben, közösségben valósul meg) rögzítése.” A statisztikai adatszolgáltatás a Nemzeti Kulturális Alaphoz benyújtott közművelődési pályázatok előfeltétele is.
A Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodája az intézmények, civil szervezetek munkájának segítése céljából megyei tájékoztató napokat szervez. A találkozók célja a statisztikai adatszolgáltatáshoz megfelelő szakmai segítségnyújtás, fogalmak tisztázása, felmerülő kérdések megbeszélése és megválaszolása.
A fórumra várjuk valamennyi Komárom-Esztergom megyei közművelődési intézet munkatársát és azon civil szervezetek képviselőit, akiknek az alapító okiratában közművelődési feladatellátás került megjelölésre!
A tájékoztató napok helyszínei és időpontjai:
2013. november 27. IKSZT, Tardos, Rákóczi Ferenc u. 14. 16.00 óra
2013. december 4. Féja Géza Közösségi Ház, Esztergom, Damjanich utca 50. 10. 00 óra
2013. december 5. Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodája, Tatabánya, Fő tér 4., II. em. 221-es szoba 10.00 óra
A programon a részvétel ingyenes. Kérjük, hogy részvételi szándékát létszám, név megjelölésével az alábbi e-mail címre jelezzék vissza, legkésőbb november 26-ig:

husz.kata@nmi.hu
További információ:
Husz Kata
irodavezető
Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodája
30/748-0671
A tájékoztató napokra szeretettel várunk mindenkit!


[ 2013.11.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-