nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Külső és belső világunk oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Külső és belső világunk
Horváth Mihály fotókiállítása 2011. november 11-én 17 órakor a Gerenday Közösségi Ház kiállítótermében

Olvasáskultúra és informális képzés fejlesztése - könyvtárak az élethosszig tartó tanulásért Tata és környékén

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt 2011. november 11-én, pénteken 17 órára a Gerenday Közösségi Ház kiállítótermébe (Lábatlan, Rákóczi út 170.)

Horváth Misi

Külső és belső világunk

című fotókiállítására

A kiállítást megnyitja Mihelik Magdolna, Nyergesújfalu polgármestere

A megnyitót követően rendhagyó, ad hoc koncertet ad a rendezvényteremben Misi és meglepetésvendége.

A tárlat megtekinthető: 2011. november 25-ig.

A program a TÁMOP-3.2.4.-08/1-2009-0047 "Tudásdepó-Express" - A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat keretében valósul meg.

Kedvezményezett: Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtár

 

Megvásárolható a Gerenday Közösségi Házban :

Ádám & Misi
Éjszakai utazások Zeneországban


A hazai progresszív rock-blues immár veterán alakja, Török Ádám hosszú pályája alatt képes volt többször úgy megújulni, hogy a megkezdett útjáról lényegében nem lépett le.Első és sokszorosan megújított együttesének, a Mininek sikeres számait rendre átörökítette azokba a közbenső formációkba – Tátrai-Török Tandem, R.A.B.B., - amelyekkel esetenként szinte újrakezdte pályáját. Legújabb ilyen kísérlete a kiváló szájharmonikás Horváth Misivel 2006-ban alakított duó. A fuvolát és szájharmonikát dobgép, groove-ok és samplerek egészítik ki. Ádám zenei palettáján eddig is megtalálható volt a fúziós jazz és a latin ritmusok alkalmazása, ami itt inkább hangsúlyt kap, emellett törekednek a modern, fiatalos zenei hangzásra, ebben ötvözik a blues, az etno és a worldmusic elemeit. A két különböző nemzedékhez tartozó muzsikus erre a lemezfelvételre meghívta Balogh Zoltánt, aki a sokoldalú virtuóz gitárjátékával hívta fel a figyelmet magára. A lemezen hallható zene így igazán változatos, sokszínű lett, egy utazás a Közép-európai és a mediterrán világba…../Nemes Nagy Péter/


Ízelítő a lemezből - http://www.youtube.com/watch?v=b5ORwlzjJlY&fb_source=message


[ 2011.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-