nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Kuckó gyűjtés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Kuckó gyűjtés
A Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálat ruhaneműket, mesekönyveket, játékokat és egyéb feleslegessé vált holmikat vár a lábatlani irodába.

Karácsonyi gyűjtést szervez a lábatlani Kuckó

A Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálat ruhaneműket, mesekönyveket, játékokat és egyéb feleslegessé vált holmikat vár a lábatlani Zalka Máté lakótelepi irodába. Az adományokat a rászoruló családok között osztják ki karácsonykor.

További információ személyesen a lábatlani Zalka Máté lakótelep 5. szám alatt vagy telefonon a 33/461-091-es számon kapható.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.12.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-