nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kuckó Farsang Bajóton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kuckó Farsang Bajóton
Február 26-án Bajóton a Művelődési Házban farsangi rendezvényt szervez a Gyermekjóléti Szolgálat.

Idén a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat a "kuckó Farsangot" Bajóton rendezi meg 2009. február 26-án, csütörtökön 16 úrától a bajóti Művelődési Házban.

A farsangi rendezvényre várjuk azokat az érdeklődő gyerekeket és szüleiket, akik szívesen beöltöznének, hiszen a felnőttek és a gyerekek jelmezeit is díjazni fogjuk.

Aki Lábatlanról szívesen jönne, keressen fel bennünket a szállítással és a rendezvénnyel kapcsolatban: gyjsz@pr.hu  vagy a 33/ 461 - 091 - es telefonszámon.

Csillag Erika

intézményvezető


[ 2009.02.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek