nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Kreatív Ipar Kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Kreatív Ipar Kiállítás
Kreatív ipar címet viselő pályázati projekt keretében konferenciát és díjmentes kiállítási lehetőséget kínál kreatív vállalkozások  részére.
A Komáromi Területfejlesztési Ügynökség együttműködve a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal és a Szenc-Bazini Területfejlesztési Ügynökséggel a kreatív vállalkozások és szervezetek fejlesztése érdekében Kreatív ipar címet viselő pályázati projekt keretében konferenciát és díjmentes kiállítási lehetőséget kínál kreatív vállalkozások (pl.: hajógyártás, acél-, és vasfeldolgozás, grafikusok, képzőművészek, kézművesek, nyomdák) részére.
A projekt célja a már meglévő vállalkozási, tanácsadási és marketing szolgáltatások/eszközök fejlesztése, valamint újak létrehozása. Cél a határon átnyúló együttműködési lehetőségek kiaknázásával növelni a gazdasági teljesítőképességet a társadalmi integrációt.
Bővebb információ illetve a jelentkezési lapok a www.kva.hu weboldalon, ill. a +36-96-512530-as (Bányai Péter) telefonszámon vagy info@kva.hu e-mail címen érhetők el.

[ 2011.06.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-