nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Kreatív Ipar kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Kreatív Ipar kiállítás
Kiállítás helyszíne: Erőd, időpontja: 2011. szeptember 15-18. A kiállításon való részvétel ingyenes.
Tisztelt Leendő Partnerünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt a készülődő határon átnyúló „Kreatív HUSK kiállítás“-ról, amely a „Kreatívny priemysel/Kreatív Ipar“ című pályázat része, s mely s Magyarország–Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretein belül az EU finanszírozásával valósul meg (projekt kódja HUSK/0901/1.1.2/0252). A kiállításon való részvétel ingyenes.
A projekt az alábbi vállalkozásokat érinti:
- Vállalkozások, amelyek ágazatok sokaságában érdekeltek (műanyag-feldolgozás, gumi-, vas-, acél- és nem vasalapú fémek, gépipar, jármű- és hajógyártás, elektronika, játék- és sporteszközök, vegyipar, papír és nyomtatás, bőr- és cipőipar, textil- és ruházati cikkek, élelmiszeripar, építőipar és építőipari kézművesek…).
- Kreatív ipari vállalkozások (innovatív vállalkozások, média, film, televízió, rádió, játék alkotók, Interaktív Leisure Software, a művészeti ágazatban dolgozók, információszolgáltatók, elektronikus és nyomtatott média, marketing, pr- és reklámtársaságok, termelési technológia a reklámkészítéshez, kommunikációs eszközök, szoftverfejlesztés, design, divat, a digitális játékok kialakítása és gyártása, építészet, a művészeti iparág széles skálája, beleértve az iparművész-tervezést és gyártást, minden típusú promóciós termékek és ajándéktárgyak,
különböző kézműves– és kerámiatárgyak, turizmus, sport, közművelődési intézmények, műemlékvédelem és a kulturális örökség….),
- üzleti és szakmai szervezetek, képzési intézmények, az emberi erőforrás menedzserei és mindazok,akik azért fáradoznak, hogy javuljon a vállalkozások versenyképessége.
A résztvevők körét szakmai munkabizottság együttműködésben a projekt Irányító Hatóságával Budapestről bírálja el.
A projekt meghatározott területe:
- Szlovákiában Pozsony, Nagyszombat, Nyitra, Besztercebánya és Kassa kerületében.
- Magyarországon pedig Győr–Moson–Sopron, Komárom–Esztergom, Budapest főváros, Pest, Nógrád, Heves, Borsod–Abaúj–Zemplén és Szabolcs–Szatmár–Bereg megyében.
A kiállítás helyszíne: Erőd
Terület nagysága: 25.000 m2
Időpont: 2011. szeptember 15 - 18.
Kiállítók száma: 300
Várható látogatók száma: 10.000
A kiállítás szervezői:
Főszervező a Komáromi Területi Fejlesztési Ügynökség (SK), valamint a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (HU) és a Szenc-Bazini Területi Fejlesztési Ügynökség (SK) mint társszervezők.
Bízunk abban, hogy az ajánlatunk felkeltette érdeklıdését, s a kiállítók között köszönthetjük cégét. Bővebb információt az alábbi e-mail címen nyújtunk: kreativ.ipar@gmail.com vagy a következő telefonszámon 00421 35 77 33 105.
Üdvözlettel
Ema Vasiová
Komáromi Területi Fejlesztési Ügynökség

[ 2011.05.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-