nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / KÖZ-Egyletről a kemma.hun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
KÖZ-Egyletről a kemma.hun
Tíz éve alakult meg Lábatlanon a Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete, amelyet egyre többen ismernek meg

Kapcsolatban vannak

Bognár Györgynét, a KÖZ-Egylet elnökét faggattuk céljaikról, terveikről.

– Tíz éve alakult meg Lábatlanon a Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete, amelyet egyre többen ismernek meg KÖZ-Egylet néven. Hányan vannak, mit csinálnak?
– Egyesületünket tizenöt tag és más településeken közalkalmazottként nyugdíjba vonult három pártoló tag alkotja. Az elmúlt tíz évben tapasztalatokat, jártasságot szereztünk abban a tevékenységben, amely végzésére létrehoztuk a szerveződést. Az évek során kialakított programunk változatos, széles körű igények kielégítésére alkalmas.

– Milyen tevékenységekről van szó?

– Változatlanul a kapcsolattartás a fő célunk azzal a jelenleg nyolcvanegy volt községi, nagyközségi alkalmazottal, aki a közszférában dolgozott. Részükre találkozókat szervezünk, látogatjuk azokat, akiket a betegség ágynak döntött. Legközelebb egy helyi étteremben találkozunk április 22-én.

– Több kiállításra érkezik az egyesülettől meghívás a Gerenday Közösségi Házba.

– Nyitottak vagyunk a különböző művészeti ágak, a kultúra, a természettudomány és az élet számtalan területére. Sok kiállítást szervezünk, ezek helyszíne többnyire a város kulturális központja, a Gerenday-ház. Márciusban a süttői Resszer család két tagja mutatkozott be fotókkal, kerámia, és ötvösmunkákkal. Kapcsolatot tartunk több civil szervezettel, a városi könyvtárral együttműködési megállapodást kötöttünk

– Legközelebbi terveik?

– Folytatjuk a Lábatlaniak itthon elnevezésű sorozatunkat. Legközelebbi vendégünk Regős László belgyógyász-kardiológus lesz április végén a Gerenday-házban.

Fenyvesi Károly

Forrás: www.kemma.hu


[ 2010.04.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-