nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Könyvtári napok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Könyvtári napok
Az országos könyvtári napok (2012. október 1-7.) keretében október 4-én várja régi és új olvasóit a lábatlani Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtár
2012. október 4-én, csütörtökön
-10 órától Nyílt napon várja minden kedves régi és leendő olvasóját a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtár (2541 Lábatlan, Ságvári u. 57.)
Ezen a napon késedelmi díj nélkül hozhatják vissza a rég kikölcsönzött könyveket és ingyenesen iratkozhatnak be a könyvtárba. A nap folyamán a sikeres TIOP pályázat informatikai fejlesztésének köszönhetően lehetőség lesz díjmentesen kipróbálni az új számítógépeket.

-16.30 órakor "Emlékhelyek Lábatlanon" címmel Nádasiné Balatoni Anna helytörténeti kutató tart előadást.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


[ 2012.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-