nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Könyv kiárusítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Könyv kiárusítás
Szeptember 2-től 13-ig minden hétköznap 9-15 óra között (hétfőn és csütörtökönként 18óráig) kiárusítást tartunk a régi Fiókkönyvtár (Rákóczi út 168., volt Mozi) épületében.

KIÁRUSÍTÁS!!!

Szeptember 2-től 13-ig minden hétköznap 9-15 óra között (hétfőn és csütörtökönként 18 óráig) kiárusítást tartunk a régi Fiókkönyvtár (Rákóczi út 168., volt Mozi) épületében.
A könyvtár feleslegessé vált könyveit lehet megvásárolni nagyon kedvezményes áron. A több ezer könyv között megtalálható mesekönyv, ifjúsági irodalom, szak- és szépirodalmi művek 100 Ft-tól elvihetők.

[ 2013.08.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-