nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kitüntetés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kitüntetés
2013. április 26-án városunk polgára, A. Bak Péter festőművész HŰSÉG 1956-HOZ ÉRDEMKERESZT kitüntetést kapott.
Több prominens személyiséggel egyetemben 2013. április 26-án városunk polgára, A. Bak Péter festőművész HŰSÉG 1956-HOZ ÉRDEMKERESZT kitüntetést kapott.
Az elismerést a Magyar Vidék Országos 56-os Szövetség megalakulásának 20. évfordulója alkalmából Pintér Kornél országos elnök adta át Veszprémben „1956 szellemi örökségének megőrzéséért és a bajtársi közösségnek tett kiemelkedő szolgálatáért „ .
Bak Péter a díjat alkotóművészeti tevékenységével, több évtizedre visszanyúlóan történő kiállítások szervezésével, hagyományok ápolásával érdemelte ki.
Gratulálunk az elismeréshez és tevékenységéhez további sok sikert kívánunk!

[ 2013.04.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-