nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kiállítás meghívó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kiállítás meghívó
Eklektika c. kiállítás- a Gerenday Közösségi Ház kiállítótermében. Megnyitó: 2012. február 24-én, 17 órakor.

Tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt 2012. február 24-én, pénteken 17 órára a Gerenday Közösségi Házba (Lábatlan, Rákóczi út. 170.)

a Zuglói Képzőművészek Társaságának
Eklektika című kiállítására.

A tárlatot megnyitja A. Bak Péter festőművész,
a társaság elnöke

A kiállítás megtekinthető: 2012. március 30-ig.

Tel: 06/33-524-000

A Zuglói Képzőművészek Társasága Budapest XIV. kerületében élő és alkotó, valamint Zuglóhoz kötödő hivatásos képzőművészek érdekvédelmi szakmai szervezete. A Társaság 2000. október 19-én alakult, 17 ismert és elismert képzőművész tagja van, akik nagy része rendszeresen részt vesz a hazai és külföldi kiállításokon, s akik közül többen rendelkeznek művészeti díjakkal, kitűntetésekkel.


[ 2012.02.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-