nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kiállítás a könyvtárban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kiállítás a könyvtárban
Meghívjuk város lakóit március 26-án, pénteken 16 órakor a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárba a helyi Balassi Bálint Gimnázium kiállításának megnyitójára.

Meghívó

Bemutatkozik városunk Balassi Bálint Gimnáziuma

Szeretettel meghívjuk a város lakóit március 26-án, pénteken 16 órakor a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárba a helyi Balassi Bálint Gimnázium KIÁLLÍTÁSÁNAK megnyitójára. A kiállításon a gimnázium tanulóinak alkotásai láthatók. A bemutatkozással az a célunk, hogy a város lakói megismerjék az iskola azon diákjait, akik valamit alkotnak szabadidejükben. Festmények, fotók, gobelinek, bőrmunkák, makettek, öltözetek, bábok kerülnek a tárlókba, paravánokra.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt április 16-ig a könyvtár nyitvatartási idejében!


[ 2010.03.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-