nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / KIÁLLÍTÁS oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
KIÁLLÍTÁS
3 férfi és 1 nő - 4alkotó, 4élet, 4látásmód, 1kiállítás - Valami hiányzik a mindennapokból. - Álljunk meg kicsit és lássunk másképp, mint máskor.
Eszünk; iszunk; dolgozunk; rohanunk; próbáljuk utolérni magunkat, de továbbra is késésben vagyunk; a legtöbbet virtuális e-létünk dimenzióiban tevékenykedünk; és persze a nap végén kicsit alszunk. Mindeközben elfelejtettük az alkotás művészetének kézzel fogható boldogság forrását.

Álljunk meg kicsit és lássunk másképp, mint máskor.
A szinoníma szótár az alábbi szavakat sorolja fel a „néz” igéhez:
szemlél, mustrál, tekint, stíröl, kuksiz, szemrevételez, bámul, legelteti a szemét, kukkol, méreget, les, hesszel, figyel, kukkerol, kémlel, rászegezi a tekintetét, vizslat, kukucskál, kukkant, pásztáz, skubiz, nézeget, pillant, csekkol.
Kívánunk minden kedves látogatónak kreatív kémlelődést!
A kiállítás megnyitója a Gerenday Közösségi Ház kiállítótermében 2013. AUGUSZTUS 16. 17.00 óra

[ 2013.08.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-