nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kiállítás
Munkácsy Mihály műveiből rendeznek kiállítást Esztergomban 2008. május 2. és július 20-a között.

A  "Mester"  képeit bemutató kiállítás Esztergomban a régi Vármegyeháza épületében (Esztergom, Deák Ferenc utca 4.), a Díszteremben és a hozzá csatlakozó kisebb termekben kerül megrendezésre 2008. május 2 és július 20. között.

A házigazda Esztergom Város Önkormányzata, a rendezésben és szervezésben együttműködik az önkormányzat és a tulajdonában lévő Gran Tours Utazási Iroda Kft.

Az ünnepélyes megnyitót május 2.-án délelőtt 10 órától tartják, a képeket aznap délután 14 órától láthatják az érdeklődők.

Nyitva tartás és jegyárak.

forrás:/www.munkacsyesztergomban.eoldal.hu/


[ 2008.05.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-